El proper divendres 12 de febrer engegarà la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” amb els restaurants dels col·lectius gastronòmics la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i amb els cellers participants de la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duran a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millo combinació entre els plats i els vins que formen el menú.
S’oferiran un total de 30 sopars i els preus oscil·laran entre els 35 i els 55 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer trucant directament a cada restaurant. (Adjuntem el calendari dels sopars).
Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.
Les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats2016 #cuinaempordanet #cuinadelvent i #doemporda. La campanya compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme i l’Institut Català de la Vinya i el Vi.
Clos d'Agon, Masia serra, Arché Pagès, Bodegues Trobat, Mas Estela, Celler d'Espolla, Oliveda, Vinyes Olivardorts, Can Sais, Roig Parals, Av.Bodeguers, Cellers d'en Guilla, Oliver Conti, Peralada, Martí Fabra, Mas Llunes, Vinyes dels Aspres, Pere Guardiola, Martín Faixó, *lavinyeta, Espelt i Hugas de Batlle són els vint-i-cinc cellers DO Empordà que participen a la iniciativa.
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació programa les visites al conjunt monumental de Sant Pere de Rodes; l'ermita de Sant Silvestre de Valleta,...
Els cellers de la DO Empordà han aconseguit una bona collita als Premis Vinari amb 13 medalles d’or i 16 de plata, principalment a les...
Els cellers empordanesos han començat els últims dies la campanya d’enguany collint les varietats primerenques, com el moscatell de gra...
La festa inclou la recollida del raïm a la vinya i la tradicional premsada del nou most amb la participació dels nens i nens del municipi i de la...
La casa natal de Salvador Dalí i la botiga Vinalium s'afegeixen enguany a altres espais habituals com cavallerisses del Castell de Sant Ferran,...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 7 i 8 de juny amb la participació de catorze cellers empordanesos que es completarà...
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...