La Denominació d’Origen Empordà ha celebrat Barcelona una nova jornada professional destinada a la restauració i l’hostaleria de la capital catalana i de la que han participat més de 500 professionals que han pogut ttastar les gairebé 200 referències que els 25 cellers participants han presentat en aquesta Mostra Universal dels Millors Vins de Tramuntana.
L’espai Flowers by Bornay, al barri de Sant, s'ha omplert de restauradors, prescriptors, periodistes i amants dels vins de la DO Empordà en una jornada que ha comptat amb l’assistència dels cellers empordanesos: Av Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Martin Faixò, Celler Maset Plana, Cellers d’en Guilla, Clos d’Agon, Empordàlia, Espelt Viticultors, La Vinyeta, Mas Anglada de Fonteta, Mas Estela, Mas Llunes, Mas Oller, Mas Vida Celler, Oliveda, Pere Guardiola, Perelada, Roig Parals, Sota els Àngels, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.
Els assistents a la jornada professional han tingut l’oportunitat de maridar els vins del showroom amb les propostes gastronòmiques de dos dels col·lectius de restauradors més importants de l’Empordà: La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent.
A més, al llarg de la tarda s'han tastat també 21 dels vins coneguts com Els Fills Bastards de l’Empordà, s'han maridat els vins amb patates braves de la mà del responsable de @bravasbarcelona, s'ha gaudit d’una instal·lació artística on tecnologia i vi es van donar la mà, o de la música de la Lola Van, un truck amb cabina de dj que ha animat la festa durant tota la tarda.
Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per aconseguir presència a una plaça tan important al mercat català com és Barcelona, i que la DO Empordà millora any rere any. Actualment, la DO Empordà és la sisena DO catalana en nombre de vins a les cartes dels restaurants de Barcelona, la desena si s’amplia l’espectre a la resta de denominacions d’origen de l’Estat.
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació programa les visites al conjunt monumental de Sant Pere de Rodes; l'ermita de Sant Silvestre de Valleta,...
Els cellers de la DO Empordà han aconseguit una bona collita als Premis Vinari amb 13 medalles d’or i 16 de plata, principalment a les...
Els cellers empordanesos han començat els últims dies la campanya d’enguany collint les varietats primerenques, com el moscatell de gra...
La festa inclou la recollida del raïm a la vinya i la tradicional premsada del nou most amb la participació dels nens i nens del municipi i de la...
La casa natal de Salvador Dalí i la botiga Vinalium s'afegeixen enguany a altres espais habituals com cavallerisses del Castell de Sant Ferran,...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 7 i 8 de juny amb la participació de catorze cellers empordanesos que es completarà...
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...