El Consell Regulador de la DO Empordà posa en marxa una nova iniciativa per oferir als seguidors de les seves xarxes socials una proposta lúdica per gaudir de l'enogastronomia des de casa en aquests temps de confinaments.
Durant els mesos de novembre i desembre, les xarxes socials de la denominació publicaran vídeos amb receptes de cuina que es maridaran amb vins empordanesos. "Divendres de queda amb la DO Empordà" és el títol d'aquest programa que inicialment constarà de sis capítols que s'emetran els divendres, del 13 de novembre i fins al 18 de desembre.
La cuinera Iolanda Bustos serà la presentadora dels primers capítols d'aquesta nova proposta audiovisuall de la DO Empordà. La xef cuinarà cada setmana una recepta diferent i escollirà dos vins empordanesos que són ideals per maridar amb el plat. En tots els casos, una botiga especialitzada oferirà el lot de vins de cada setmana perquè els seguidors puguin comprar-lo i rebre'l a casa i s'animin a fer el maridatge durant el cap de setmana.
Cada setmana, us informarem de la recepta proposada, dels vins escollits per maridar el plat i de la botiga on podeu comprar els vins.
Primer Capítol / 13 de novembre
Recepta: Xampinyons farcits de llenties i gratinats amb formatge sobre un llit de moniato i magranes
(Descarrega't els ingredients)
Vins: Amic Rosat 2018 (lledoner roig) del celler Clos d'Agon i Nereus Garnatxa 2017 (garnatxa negra) d'AV Bodeguers.
Venda del lot de vins: Abricoc
Segon capítol / 20 de novembre
Recepta: Bacallà confitat amb castanyes, codony i carbassa escalivada
(Descarrega't els ingredients)
Vins: Gran Recosind Blanc 2019 (macabeu i chardonnay) del Celler Santamaria i Zelavi 2018 (carinyenai merlot) del Celler Castelló Murphy
Venda del lot de vins: Vins Estela
Tercer capítol / 20 de novembre
Recepta: Magret d’ànec amb crocant d’avellanes, cireres d’arboç, foie i flors
(Descarrega't els ingredients)
Vins: Camino 2017 (syrah, garnatxa negra i cabernet sauvignon) del celler Terra Remota i Flow negre 2019 (carinyena, merlot i garnatxa negra) del celler Sota els Àmgels.
Venda del lot de vins: Ca l'Angel
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació programa les visites al conjunt monumental de Sant Pere de Rodes; l'ermita de Sant Silvestre de Valleta,...
Els cellers de la DO Empordà han aconseguit una bona collita als Premis Vinari amb 13 medalles d’or i 16 de plata, principalment a les...
Els cellers empordanesos han començat els últims dies la campanya d’enguany collint les varietats primerenques, com el moscatell de gra...
La festa inclou la recollida del raïm a la vinya i la tradicional premsada del nou most amb la participació dels nens i nens del municipi i de la...
La casa natal de Salvador Dalí i la botiga Vinalium s'afegeixen enguany a altres espais habituals com cavallerisses del Castell de Sant Ferran,...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 7 i 8 de juny amb la participació de catorze cellers empordanesos que es completarà...
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...