Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració, l'hostaleria i el comerç vinícola, així com a premsa especialitzada. Els participants han pogut tastar en una mateixa tarda els vins d'una trentena de cellers de la denominació empordanesa.
L'elevada participació confirma l'interès del sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç gironí per oferir als seus establiments els vins de l'Empordà. Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració del territori i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per mantenir la seva presència als locals gastronòmics de la seva àrea de proximitat.
El mercat gironí concentra la meitat de les vendes anuals de la denominació amb el 50,4% de total, un percentatge que es manté estable en els darrers anys gràcies a la confiança i l'aposta pel vi de proximitat tant dels consumidors locals com pels sectors de la restauració, l'hostaleria i el comerç. Els cellers de la DO Empordà venen anualment uns sis milions d'ampolles.
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació programa les visites al conjunt monumental de Sant Pere de Rodes; l'ermita de Sant Silvestre de Valleta,...
Els cellers de la DO Empordà han aconseguit una bona collita als Premis Vinari amb 13 medalles d’or i 16 de plata, principalment a les...
Els cellers empordanesos han començat els últims dies la campanya d’enguany collint les varietats primerenques, com el moscatell de gra...
La festa inclou la recollida del raïm a la vinya i la tradicional premsada del nou most amb la participació dels nens i nens del municipi i de la...
La casa natal de Salvador Dalí i la botiga Vinalium s'afegeixen enguany a altres espais habituals com cavallerisses del Castell de Sant Ferran,...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 7 i 8 de juny amb la participació de catorze cellers empordanesos que es completarà...
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...