Lloc: Espelt Viticultors (Vilajuïga)
Inauguració exposició divendres 2 de desembre a les 8 del vespre.
Presentarà l'acte el pintor Antoni Pitxot.
Més informació: 972.531.727. / info@espeltviticultors.com
Hora: 10h. - 14h.
Lloc: Empordàlia (Pau)
Els participants podran viure de primera mà
el procés d'elaboració de l'oli d'oliva, coincidint amb la sortida al
mercat de l'oli nou. Fins i tot se'l podran emportar a casa!
El preu de
les activitats són de 12€ els adults i 6€ els menors de 8 anys.
El programa de la jornada és el següent:
Per a més informació i reserves adreceu-vos al 972 530 140 o a info@empordalia.com.
Hora: 18'30h. - 20'00h.
Lloc: Espai del Peix (Palamós)
Sessió de maridatge de vins i peix.
18'30h. Compra de tiquets al hall del Museu de la Pesca
18'45h. Arribada a l'Espai del Peix
19'00h. Inici presentació-maridatge:
-Somni (escumós rosat) - Tapeta de rogers al vapor amb confitura de tomàquet
-Privilegi (vi dolç) - Broqueta d'anxoves, codonyat i formatge
-Oli de Can Sais, varietat Argudell
20'00h. Clausura
Preu per persona: 4€
Reserves: al Museu de la Pesca, 972.600.424.
Hora: 21'30h.
Lloc: Espelt Viticultors (Vilajuïga)
A la sala de bótes del celler amb l'actuació de la Coral Polifònica de Figueres
Entrada lliure