Hora: 20h.
Lloc: Restaurant Nova Atlantida (Vilassar de Mar)
A càrrer de Ferran Alcàcer, enòleg del celler AV Bodeguers (www.nereusonline.com)
Preu: 15€ (inclou el tast de 2 vins d'AV Bodeguers i 2 vins de Terra Remota)
Informació i reserves: 658.34.71.79./miriam.codina@gmail.com
Hora: 20h.
Lloc: Espai d'Art Espelt (Vilajuïga)
Inauguració i presentació d'una escollida selecció de vestits i complements de la seva creació acompanyada de les obres d'art dels seus fills Josep Mª Ametlla (pintura) i Jordi Ametlla (escultura).
Es clourà amb un tast de vins d'Espelt Viticultors i aperitius.
Cal confirmar assistència al 972.53.17.27.
Hora: 19h.
Lloc: *lavinyeta (Mollet de Peralada)
Es veurà el procés d'elaboració del vi, de les vinyes al celler.
Tastet de vins i pica-pica.
Plantada d'un cep amb la mainada.
Preu: 8€ adults i 5€ nens.
Reserves: 972.510.347. (Eva)
Hora: 11'30h. - 13h.
Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)
Tast gastronòmic de Casa Carriot maridat amb vins d'Empordàlia.
Preu: 3€.
Reserves: 616.486.902.
Hora: 11'30h. - 13h.
Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)
Tast gastronòmic de Can Bech maridat amb vins d'Empordàlia.
Preu: 3€.
Reserves: 616.486.902.
Hora: 19h.
Lloc: *lavinyeta (Mollet de Peralada)
Es veurà el procés de la lleva del suro.
Visita al celler i tast de vins.
Manualitats amb el suro per la mainada.
Preu: 8€ adults i 5€ nens.
Reserves: 972.510.347. (Eva)
Hora: 11'30h. - 13h.
Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)
Tast gastronòmic d'Ànec de l'Empordà maridat amb vins d'Empordàlia.
Preu: 3€.
Reserves: 616.486.902.
Hora: 8'30h. (sortida des de Fontalba)
Lloc: Puigmal
Tast de vins de l'Empordà al cim del Puigmal.
Hi participen 15 cellers: *lavinyeta, Bodegas Trobat, Celler Arché Pagès, Celler CanSais, Celler Cooperatiu d'Espolla, Celler Martí Fabra, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Empordàlia, Gelamà, Mas Pòlit, Oliver Conti, Pere Guardiola, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.
Inscripcions a info@doemporda.cat
Preu: 5€ per a les persones que no tinguin assegurança i 3€ per les que en tinguin.