Lloc: Agrobotiga Empordàlia a Vilajuïga
Aquests dies de Setmana Santa podeu apropar-vos a l'grobotiga d'Empordàlia, a Vilajuïga, per tastar els brunyols elaborats pel xef de la casa. A més els podreu maridar amb les varietats de vins dolços del celler.
Lloc: Restaurant Hotel Aigua Blava
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Hotel Aigua Blava i els vins del celler Martin Faixó.
Hora: 20.00H
Lloc: Celler Espelt, de Vilajuïga
Lloc: Restaurant El Fort
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant El Fort i vins del celler Mas Estela.
Hora: 11.00H
Lloc: Empordàlia. Agrobotiga de Vilajuïga
Lloc: Vicus Restaurant (Pals)
Lloc: Restaurant La Gamba
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant La Gamba i els vins del celler Vinya d'Olivardots.
Hora: 19.00h
Lloc: Bodega Aurora (El Port de la Selva)
La Bodega Aurora, del Port de la Selva, acull la presentació i tast de vins Espelt amb la participació de l'enòloga i propietària del celler, Anna Espelt. Inscripcions al 635 93 40 19 o al correu info@bodegaaurora.cat
Lloc: Restaurant El Far
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant El Far i els vins del celler Empordàlia.
Hora: Matí
Lloc: Empordàlia. Agrobotiga de Vilajuïga
Després de dues setmanes consecutives fent un ple absolut al curs de Cuina a 6 mans, per aquest proper dissabte, 27/04, s'espera repetir l'èxit amb la participació dels xefs Joan Carles Alvarez (La Fornal), Joan Calsina (El Vaixell) i Jordi Castelló (L'Ou d'Or).