Lloc: Restaurant Les Planolles
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Les Planolles i els vins del celler de Vinyes dels Aspres.
Hora: 20.00H
Lloc: Restaurant Vilanova, de Salt
Durant el mes de maig el restaurant Vilanova i SomVi summiler ofereixen Tallers de tast de vins & Sopars de Tapes. El 3 de maig, Iniciació al tast de vins amb Lluis Vilanova i el 31 de mateix mes, Tast de Vins Empordà, amb Laura Masramon.
Hora: 10.00H a 15.00H
Lloc: celler *lavinyeta
*lavinyeta! et proposa anar al celler a cuinar i a degustar una selecció de bons productes. Diumenge 5 de maig el celler acull una nova sessió de showcooking, que s'inicia a les 10.00H del matí i acaba a cap a les 15.00H.
Hora: Mati
Lloc: El Port de la Selva
El proper 5 de maig, el Port de la Selva acull la quarta edició de Terra de Vi. Organitzada per la Bodega Aurora, la proposta inclou la degustació de vins de cellers de l'Empordà; tastets de formatges, embotits i altres productes, i venda i degustació d'oli empordanès, entre altres activitats. A més, durant tot el cap de setmana, els restaurants del municipi oferiran menús especials.
Lloc: Vicus Restaurant (Pals)
Lloc: Celler Espelt, de Vilajuïga
El Celler Espelt acull l'exposició col·lectiva i multidisciplinar amb obres de 18 artistes gironins.
Lloc: Agrobotiga Empordàlia a Vilajuïga
Hora: de 12.00H a 13.30H i de 17.00H a les 20.30H
Lloc: Sant Feliu de Guíxols
1ª Mostra de Vins de l'Empordà a Sant Feliu de Guíxols, amb tast de vins al carrer i tast guiat a càrrec de la sommelier Laura Masramon. Oganitzat per Casellas Viader amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, de 12.00H a 13.30H tindrà lloc, a l'aula gastronòmica Mercat, el tast guiat a càrrec de Laura Masramon. A la tarda, de les 17.00H a les 20.30H, es celebrarà el tast de vins al carrer amb la participació dels cellers Cellers d'en Guilla, Masia Serra, Hugas de Batlle, Arché Pagès i Gelamà.
Lloc: Restaurant Hotel Casamar
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant hotel Casamar i els vins del celler Clos d'Agon.
Lloc: Restaurant Hotel La Costa
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant hotel La Costa i els vins del celler Finca Bell-lloc.
Hora: De 12h a 15h i de 17h a 22h
Lloc: Sant Martí d'Empúries
Lloc: Restaurant La Xicra
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant La Xicra i els vins del celler Martí Fabra.
Hora: 10.00H
Lloc: Sant Pere de Rodes - *lavinyeta
El consorci Terramar organitza els "Dissabtes enoturístics" que combinen la visita a un conjunt monumental i a un celler de la DO Empordà. El quart dissabte de cada mes, el programa inclou la visita a Sant Pere de Rodes i a les vinyes i celler de *lavinyeta amb tast. Reverves i més informació: 972510347 / 972387559 / terramar@terramar.org
Hora: 18.00H a 23.00H
Lloc: Plaça de la Independència (Girona)
Del 31 de maig al 2 de juny, la plaça de la Independència de Girona acull aquest nou esdeveniment que combina el tast dels vins de disset cellers la DO Empordà amb les tapes dels restaurants d'aquest emblemàtic espai. A 'Tocs de vi de l'Empordà a Girona' hi participen disset cellers empordanesos: *lavinyeta; Castell de Peralada; Celler Arché Pagès; Celler Brugarol; Celler Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Cellers Santamaria Cooperativa de Garriguella; Empordàlia; Celler Espelt; Mas Llunes; Mas Pòlit; Oliveda; Terra Remota; Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.
Lloc: Restaurant Hotel Llevant
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant hotel Llevant i els vins del celler Can Sais.
Hora: 20.00H
Lloc: Restaurant Vilanova, de Salt
Durant el mes de maig el restaurant Vilanova i SomVi summiler ofereixen Tallers de tast de vins & Sopars de Tapes. El 3 de maig, Iniciació al tast de vins amb Lluis Vilanova i el 31 de mateix mes, Tast de Vins Empordà, amb Laura Masramon.