Agenda

Tast de vins sota les estrelles amb Empordàlia

Data: 10/09/2024

Hora: 19.30 h

Lloc: Vinya de Can Comelles

Preu: 35€

Empordàlia organitza un tast sota les estrelles. L'activitat inclou degustació de vins del celler acompanyats de productes Km0 de les agrobotigues d'Empordàlia, i taller d’astronomia amb Kilian Víndel – Monitor Starlight (I.A.C. Institut d’Astrofísica de Canàries).

És recomanable portar calçat còmode i tancat i una jaqueta o dessuadora.

Més informació i reserves.

Verema en família i sopar de pa amb toamata a La Vinyeta

Data: 14/09/2024

Hora: 18.30 h

Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)

Preu: 34,50 € adults / 22,50 € menors de 18 anys / 15,50 € menors de 12 anys / Gratuït menors de 3 anys

La verema és un dels moments més màgics de l'any. Després de molts mesos de treballar les vinyes arriba l’hora de collir el fruit. Petits i grans participareu d’aquesta festa. Tallareu el raïm, el trepitjarem com s’ha fet de temps ancestrals i el premsareu amb el mètode tradicional fins a obtenir el most preuat. Acabareu la vetllada amb un sopar de pa amb tomàquet amb embotits i formatges de cloenda.

La verema sempre ha estat sinònim de germanor entre pobles. Quan arribava el setembre el jovent dels pobles de la plana feien colla per ajudar a la verema. Nois i noies d'arreu arribaven a Mollet de Peralada a donar un cop de mà. La feina de dia era dura però el ball i la festa no faltaven de nit. No us la podeu perdre!

Més informació

Fes-te el most a Empordàlia per a tota la família

Data: 14/09/2024

Hora: 9.30 h

Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)

Preu: Més grans de 14 anys: 32€ / Majors de 3: 16€ / Menors de 3: gratuït

Endinsa’t en una experiència única i transforma’t en un veremador del passat amb l'activitat teatralitzada d'Empordàlia.

Gaudeix de la verema tal com es feia antigament, amb personatges que et guiaran i t’explicaran els secrets i històries de la tradició. Aquesta proposta d’estiu, familiar, divertida i original és una oportunitat irrepetible per viure la història en primera persona i crear records inoblidables.

No et perdis aquesta aventura temporal que et farà sentir com un autèntic protagonista del passat! El punt de trobada és el celler de Vilajuïga, a les 9:30h. Sortireu a les 10h en trenet cap a les vinyes. Allà, els participants tallaran el raïm i el posaran en caixes. L’esmorzar es farà tot seguit al celler de Vilajuïga. Després, tocarà aixafar els raïms amb els peus, premsar el most i, finalment, embotellar-lo.

Festa de la Verema a Brugarol

Data: 14/09/2024

Hora: De 10.00 h a 13.00 h

Lloc: Celler Brugarol

Preu: Majors de 18 anys: 22 € / De 7 a 17 anys: 18 € / De 0 a 6 anys: gratuït ( Dinar lleuger opcional: 25

Brugarol et proposa un dia inoblidable de recol·lecció, trepitjat i tast de vins! L'activitat s'iniciarà amb una xerrada de 'enòloga del celler sobre la collita d'aquest any. A contnuació es visitarà al celler amb una copa de vi de cortesia. I després començarà la veritable diversió!

Reserves enviant un correu electrònic a reservas@brugarol.com.

Vinya, guerra i terra amb el celler Hugas de Batlle i Glops d'Història

Data: 14/09/2024

Hora: 9.00 h a 14.00 h

Lloc: Colera / Punt de trobada: Passeig marítim de Colera

Preu: Majors d'edat: 35€* / Menors d’edat: 15€

El Celler Hugas de Batlle, Glops d’Història i el Club excursionista de Portbou s’uneixen per proposar-vos un itinerari històric. Una sortida a peu amb tast de vi per descobrir vinyes, búnquers i quilòmetres de murs de pedra seca amagats entre Colera i Portbou.

Començant des del mar, pujareu resseguint part del GR92 i del camí de ronda acompanyats de les vistes del Cap de Creus. Al llarg del camí tastareu de la mà de la Romina Ribera, arqueòloga i sommelier de Glops d’història, 5 vins seleccionats del Celler Hugas de Batlle. Acabareu la ruta a la vinya de La Pineda amb un esmorzar a base de pa amb tomata i embotits de la zona.

La ruta de 8 km és circular i de dificultat mitja, amb un desnivell de 220 metres. S’ha d'anar equipat amb calçat còmode i roba adequada segons previsió meteorològica (paravents, crema solar, gorra i aigua)

Més informació i reserves

Verema a l'antiga al celler Espelt

Data: 14/09/2024

Hora: 10.00 h

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

Preu: Majors de 14 anys: 30€ / Menors de 14 anys:

El celler Espelt us proposa l'activitat 'Verema a l'antiga'. Una experiència per conèixer les feines del camp, les seves tradicions i la viticultura dels nostres avis i àvies. Tradició i sabers ancestrals. Un dia per gaudir en família. 

Sortireu plegats de l’esplanada del celler, a Vilajuïga, i fareu una excursió fins les vinyes de Mas Espelt. La caminada dura uns quinze minuts a pas tranquil i és apte per a totes les edats. Un cop a la vinya, veremareu el raïm i el posareu en les semals. Recollireu les semals i les portareu fins a l’era, on premsareu el raïm en les mateixes semals amb l’ajuda dels peus!

Durant la premsa del raïm hi haurà música en viu a càrrec de La Diatònica i en acabar un petit pica-pica amb carn de Llavora per fer coixí mentre tasteu el most!

Recomanacions:

Porteu calçat còmode i roba fresca, també una mica d’aigua per anar-nos hidratant durant la passejada i la verema.

 

Amb l'acompanyament de La Diatònica -Associació d'acordionistes dels Països Catalans-.

Verema per a 'single's amb sopar a La Vinyeta

Data: 21/09/2024

Hora: 18.30 h

Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)

Preu: 50,00 € adults / Activitat restringida a persones adultes sense parella


La verema ha estat de sempre un punt de trobada. És un moment de joia després de molts mesos de cuidar la vinya. Famílies senceres i colles de jovent s'aplegaven per a donar un cop de mà en aquest moment tan decisiu. La verema era també un escenari perfecte on es feien bones amistats. Es compartien els moments de feina i les estones de descans. Sota l'ombra d'una figuera es compartien tertúlies enacabables i entre rialles es forjaven complicitats. Aquest any, el celler La Vinyeta vol recuperar aquesta tradició amb una activitat de verema dedicada a solters. Una oportunitat única per conèixer gent nova en un entorn autèntic, envoltats de vinyes, mentre es gaudeix del procés de collita. Vine a viure una experiència plena de diversió, bon vi i menjar, i qui sap, potser hi trobaràs algú especial amb qui compartir més que una copa de vi. No et perdis aquesta ocasió de fer amistats i crear records inoblidables! 
 
L'activitat està restingida a persones adultes sense parella i inclou una estona de verema amb activitats de dinamització, la trepitjada i premsada tradicional del raïm i un sopar amb mil productes de La Vinyeta.
 
La proposta està coorganitzada amb SlowDating.cat. 

Mës informació i reserves.
 

Calendari

Historial

Click Me For A Modal