Lloc: Figueres_Celler Masia Serra
Hora: -
Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)
El celler Espelt de Vilajuïga acull l'exposició #Instatres amb les imatges de tres reconeguts isntagramers i fotògrafs: Miquel Ruiz (@photomiquelruiz), Isaac Ruiz (@monocrom_) i Jordi Gamell (@narj)
Hora: 11.00H
Lloc: Cooperativa de Garriguella
La Cooperativa de Garriguella i l'empresa Terramar us proposen una activitat enoturística diferent: una visita teatralitzada anomenada “L’Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi”. Consisteix en una visita molt amena i entretinguda en la qual hi ha dos actors que interactuen, l’Agustí (enòleg de prestigi, qualificat en les millors universitats d’arreu del món) i en Valentí (viticultor soci de la Cooperativa) expliquen tot el procés d’elaboració del vi (recol·lecció, elaboració, emmagatzematge, embotellament). L'activitat finalitza amb un tast de vins que trencaran tòpics. Una visita adequada per a tot tipus de públic perquè grans i petits gaudeixin del món del vi i de la singularitat de la Cooperativa. El preu de la visita és de 10 €/adult, grup mínim 10 adults, menors de 6 anys gratuït, de 7 a 17 anys 5 € i es farà tots els primers diumenges de mes a les 11h. Informació i reserves al 972 53 00 02.
Hora: Diverses hores
Lloc: Celler Espolla
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant La Gamba de Palamós
Hora: 11.00H
Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)
Sessió del cicle 'Cuina de l'Empordà' amb el xef Pol Cabanes, a Empordàlia, dedicada a l'oli de Pau.
Hora: Diverses hores
Lloc: Celler Espolla
Hora: 11.00H
Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)
Sessió del cicle 'Cuina de l'Empordà' amb el xef Pol Cabanes, a Empordàlia, en el què els participants aprendran a cuinar arrosos amb productes de l'Empordà a la Taula.
Hora: Diverses hores
Lloc: Celler Espolla
Hora: 20.30H
Lloc: La Fundació Restaurant i Viniteca (Girona)
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant Sa Punta de Pals
Sopar Maridat del restaurant Sa Punta, de Pals, i el celler Bodegues Trobat, de Garriguella. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 63 64 10 www.hotelsapunta.com
Hora: 12.00H
Lloc: Sant Feliu de Guíxols
Els Jardins de Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols acullen una uriçada popular com a acte de cloenda de la campanya gastronòmica “La Cuina de l’Uriç”, campanya que ha estat present a diferents restaurants de la Ciutat durant els mesos de desembre, gener i febrer. Tothom qui ho desitgi pot degustar sis uriços amb una llesca de pa i una copa de cava del celler Oliveda al preu de 6€.
Hora: 11.00H
Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)
Darrera sessió del cicle 'Cuina de l'Empordà' amb el xef Pol Cabanes, a Empordàlia. En aquest cas, maridatge dels vins del celler amb els formatges de Mas Mercè. Preu activitat: 10€ per persona (inclou tastet de vins i tast dels diferents plats). Horari: 11.00h matí fins les 13.00h. Al final, hi haurà un sorteig d'un lot d'Empordàlia.
Hora: Diverses hores
Lloc: Celler Espolla
Hora: 19.00H
Lloc: Museu Europeu d'Art Modern (Barcelona)
Nova edició del #VisàvisTR3SC. En aquesta ocasió, la proposta combina la conferència de l'expresident Jordi Pujol i un tast guiat de vins del celler empordanès Roig Parals.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant Els Tinars (Llagostera)
Sopar Maridat del restaurant Els Tinars, de Llagostera, i el celler Mas Llunes, de Garriguella. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves a 972 830 626.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant La Plaça (Madremanya)
Sopar Maridat del restaurant La Plaça, de Madremanya, i el celler Martí Fabra, de Sant Climent Sescebes. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 490 487.
Hora: 20.00H
Lloc: Peralada
Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)
Sopar Maridat del restaurant Mas dels Arcs, de Palamós, i el celler Empordàlia, de Vilajuïga. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 315 135.