Lloc: Figueres_Celler Masia Serra
Hora: 11.00H
Lloc: Cooperativa de Garriguella
La Cooperativa de Garriguella i l'empresa Terramar us proposen una activitat enoturística diferent: una visita teatralitzada anomenada “L’Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi”. Consisteix en una visita molt amena i entretinguda en la qual hi ha dos actors que interactuen, l’Agustí (enòleg de prestigi, qualificat en les millors universitats d’arreu del món) i en Valentí (viticultor soci de la Cooperativa) expliquen tot el procés d’elaboració del vi (recol·lecció, elaboració, emmagatzematge, embotellament).
Hora: 19.00H
Lloc: Museu Europeu d'Art Modern (Barcelona)
Nova edició del #VisàvisTR3SC. En aquesta ocasió, la proposta combina la conferència del periodista i presentador Manel Fuentes i un tast guiat de vins del celler empordanès Masia Serra.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant El Roser 2 (L'Escala)
Sopar Maridat del restaurant El Roser2, de l'Escala, i el celler Olvier Conti, de Capmany. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 771 102.
Hora: 19.30H
Lloc: Restaurant Mas Falet
Hora: 20.00H
Lloc: Peralada
Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant La Plaça (Madremanya)
Sopar Maridat del restaurant La Plaça, de Madremanya, i el celler Martí Fabra, de Sant Climent Sescebes. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 490 487.
Hora: 20.00H
Lloc: Peralada
Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant Sa Cova (Platja d'Aro)
Sopar Maridat del restaurant Sa Cova, de Platja d'Aro, i els vins del celler Cooperatiu d'Espolla. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 825 770
Hora: 20.00H
Lloc: Peralada
Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.
Hora: 21.30H
Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)
Sopar Maridat del restaurant Mas dels Arcs, de Palamós, i el celler Empordàlia, de Vilajuïga. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 315 135.