Lloc: Platja d'Aro
Sopar maridat amb els vins del celler Clos d'Agon i els plats del Restaurant Sa Cova. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Hora: 11.00H
Lloc: Masia Serra (Cantallops)
Preu: 60 €
Masia Serra torna a participar per segon any consecutiu a la Marató de TV3, organitzant un tast vertical del seu vi blanc CTÒNIA. L’ esdeveniment tindrà lloc el dilluns 15 de febrer del 2016 a les 11h, en el mateix celler de Cantallops. Es tracta d’un tast amb places limitades, dirigit a professionals, coneixedors i amants del món del vi. Els beneficis aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. Més info visit@masiaserra.com
Hora: 20.30H
Lloc: Brevatges (Roses)
Preu: Gratuït
Brevatges organitza el seu 9è tast amb vins del celler Vinyes dels Aspres, de Cantallops. L'Entrada és lliure, però cal reserva amb les següents dades: (*Nom / *Telèfon / *Email), entregant-les al mateix establiment del c/Girona 10 de Roses, o bé via email a l’adreça xavi_74@outlook.com, o també trucant al 972153812 o bé al 636529200. És molt important tenir present que les places, que seran registrades per odre de recepció, són limitades a un màxim de 30 persones.
Lloc: Llafranc
Sopar maridat amb els vins del celler Masia Serra i els plats del Restaurant Llevant. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Castelló d'Empúries
Sopar maridat amb els vins del celler Archés Pagès i els plats del Restaurant Emporium. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Pont de Molins
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Estela i els plats del Restaurant El Molí. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Platja de Pals
Sopar maridat amb els vins del celler Bodegues Trobat i els plats del Restaurant Sa Punta. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.