Lloc: Pont de Molins
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Estela i els plats del Restaurant El Molí. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)
"Petjades" és el títol de la nova exposició de Jordi Gispert que es pot veure a l’Espai d’Art del Celler Espelt.La mostra romandrà oberta del 4 al 28 de març.
Lloc: Platja d'Aro
Sopar maridat amb els vins del celler Espolla i els plats del Restaurant Rosa dels Vents. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Figueres
Sopar maridat amb els vins del celler Oliveda i els plats del Restaurant Antaviana. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Palamós
Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes d'Olivardots i el Restaurant La Gamba. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Figueres
Sopar maridat amb els vins del celler Can Sais i els plats del Restaurant Duran. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Figueres
Sopar maridat amb els vins del celler AV.Bodeguers i els plats del Restaurant Can Jeroni. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: L'Escala
Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del Restaurant El Roser 2. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: La Vinyeta (Mollet de Peralada)
El celler La Vinyeta et proposa l'activitat 'Et convidem a l'aperitiu'. Tasta les olivetes de la Mercè i el fuet dels pares carnissers amb la copa de vi a les mans. Amb la compra d'una caixa de vi, el celler et convida a fer l'aperitiu envoltat de vinyes i amb el cant dels ocellets. Visites i tastos tots els dies de Setmana Santa.
Hora: Tot el dia
Lloc: Garriguella
Amb la col·laboració dels cellers del municipi, els dies 25 i 26 de març Garriguella acull la XIX Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà. En destaca la fira on podeu degustar aquests productes o un tast guiat a càrrec de Marti Vallés, enòloeg i propietari de Cellers d'en Guilla.
Lloc: La Vinyeta (Mollet de Peralada)
El celler La Vinyeta us proposa l'activita 'Juguem entre vinyes i oliveres'. Els participants aniran a recollir els ous al galliner que després pintaran com a ous de Pasqua i jugaran amb jocs tradicionals i de fusta (bitlles, corda, curses de sacs, etc). Visita i tast per als adults, coques i sucs de fruita per a la mainada.