Gaudeix del Vívid, el festival del vi de l’Alt Empordà i Baix Empordà promogut pel Club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb què es vol donar a conèixer el món i el producte del vi mentre es practica enoturisme a la destinació. Durant tot l'abril, gaudeix d'una setantena d'activitats enoturístiques per a petits i grans.
Lloc: Begur
Sopar maridat amb els vins de Cellers d'en Guilla i els plats del Restaurant Aigua Blava. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Llançà
Sopar maridat amb els vins del celler Arché Pagès i els plats del Restaurant Els Pescadors. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Figueres
Preu: 100€
La Càtedra Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà organitza un curs de degustació del vi que té lloc a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, a Figueres, del 4 al 28 d'abril. Per poder-se apuntar al curs, cal tenir coneixement bàsics d'enologia o en el sector de l'hostaleria. El curs inclou vuit sessions diferents.
Lloc: Pals
Sopar maridat amb els vins del celler Oliver Conti i els plats del Restaurant Vicus. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Maçanet de Cabrenys
Sopar maridat amb els vins del celler La Vinyeta i els plats del Restaurant La Quadra. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Pals
Sopar maridat amb els vins del celler Castell de Perelada i els plats del Restaurant Es Portal. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Terrades
Sopar maridat amb els vins de Cellers d'en Guilla i els plats del Restaurant Fornal del Ferrers. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Hora: 10.30H
Lloc: Celler Martí i Fabra
Preu: 10 €
Visita al celler Martí i Fabra dins del programa 'Visitant d'Honor DO Empordà', impulsat per La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà.
El programa inclou visites a una vintena de cellers de la denominació. Les persones que facin una mínim de cinc visites del prorgrama rebran el diploma 'Visitant d'Honor DO Empordà i un obsequi. Les persones que assoleixin a aquesta categoria gaudiran de descomptes en activitats organitzades pel Consell Regulador de la DO Empordà i pels cellers empordanesos; podran també participar en propostes singulars i úniques o tastos exclusius. Per certificar la visita als cellers, els participants han de segellar la butlleta que se'ls lliurarà amb la primera visita.
Cal fer reserva prèvia al correu electrònic: lajoveconfraria@gmail.com.
Preu per persona: 10 € (per als membres de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà serà gratuït)
Lloc: Peralada
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Llunes i els plats del Restaurant Aires. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Llafranc
Sopar maridat amb els vins del celler Martí Fabra i els plats del Restaurant Casamar. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Torrent
Sopar maridat amb els vins del celler Pere Guardiola i els plats del Restaurant Mas de Torrent. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Madremanya
Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes dels Aspres i els plats del Restaurant La Plaça. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.