Lloc: Platja d'Aro
Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i els plats del Restaurant Aradi. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Roses
Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del Restaurant La Cuina d'en Norat. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Platja de Pals
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Llunes i els plats del Restaurant La Costa. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Espinavessa
Sopar maridat amb els vins del celler Masia Serra i els plats del Restaurant Rectoria. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Hora: 10.30H
Lloc: Celler Mas Estela
Preu: 10 €
Visita al celler Mas Estela dins del programa 'Visitant d'Honor DO Empordà', impulsat per La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà.
El programa inclou visites a una vintena de cellers de la denominació. Les persones que facin una mínim de cinc visites del prorgrama rebran el diploma 'Visitant d'Honor DO Empordà i un obsequi. Les persones que assoleixin a aquesta categoria gaudiran de descomptes en activitats organitzades pel Consell Regulador de la DO Empordà i pels cellers empordanesos; podran també participar en propostes singulars i úniques o tastos exclusius. Per certificar la visita als cellers, els participants han de segellar la butlleta que se'ls lliurarà amb la primera visita.
Cal fer reserva prèvia al correu electrònic: lajoveconfraria@gmail.com.
Preu per persona: 10 € (per als membres de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà serà gratuït)
Lloc: Corçà
Sopar maridat amb els vins del celler La Vinyeta i els plats del Restaurant Bo.TIC. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Palafrugell
Sopar maridat amb els vins del celler Espelt i els plats del Restaurant La Xicra. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.
Lloc: Palamós
Sopar maridat amb els vins del celler Hugas de Batlle i els plats del Restaurant Mas dels Arcs. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.