Hora: 21.00H
Lloc: Cooperativa El Parral de Capmany
Preu: 10€
Divendres 3 de febrer a les 21.00h, Campany posarà en marxa la seva Festa Major amb un maridatge de vi amb música de la mà d'en Marcel Gorgori (del programa 'En Clau de Vi' de TV3, 'Va d'Òpera', etz). I tot seguit espectacle de màgia. Podeu adquirir les entrades a 10€ en aquest link.
Lloc: Envelat del Mercat de la Vila de Llançà
El proper dissabte 4 de febrer tindrà lloc a Llançà la Segona edició del Street Food Winter a l’Envelat del Mercat de La Vila.
Aquesta activitat és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu és oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.
L’esdeveniment consistirà en una oferta de 16 tapes a càrrec de 8 establiments locals les quals aniran acompanyades dels vins de la DO Empordà i de la cervesa de la Mar d’Amunt.
Lloc: Cooperativa Agrícola de Garriguella-
Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon. El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita la Cooperativa Agrícola de Garriguella.
www.lauramasramon.com
Hora: 10.00H
Lloc: Celler Mas Llunes
Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella:
Diumenge 5 de Febrer - 10:00h del matí
Lloc: Celler Mas Llunes
Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon. El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Mas Llunes.
www.lauramasramon.com
Lloc: Pals
Sopar maridat amb els vins de la Bodega Torbat i els plats del restaurant Sa Punta. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 10.30H
Lloc: Celler AV Bodeguers (Vilamaniscle)
Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )
La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínim de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible.
+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com
Lloc: Platja d'Aro
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Llunes i els plats del restaurant Rosa dels Vents. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Palamós
Sopar maridat amb els vins del celler Pere Guardiola i el restaurant La Gamba. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.