Lloc: Pals
Sopar maridat amb els vins del celler Hugas de Batlle i els plats del restaurant Es Portal. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Castelló d'Empúries
Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del restaurant Empòrium. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Inscripcions
Hora: 20.00H
Lloc: Hotel Duran (Figueres)
Preu: 20 € / 40 €
La Venerable Confaria de la ´Bóta de Sant Ferriol, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi.
El primer taller porta per títol 'El vi de poetes'.
Atelier du vin : Lectura de poemes de Baudelaire, Margarit, Carner, Manen,Vinyoli a càrrec de l’actriu Cristina Cervià
Taller de tast : Degustació de vi, vins d’Alsace, Argentina, Terra Alta.
Lloc: Figueres
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Vida i els plats del restaurant Antaviana. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: L'Escala
Sopar maridat amb els vins del celler Masia Serra i el restaurant Roser 2. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 20.00H
Lloc: Hotel Duran (Figueres)
Preu: 20 € / 40 €
La Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi.
El segon taller porta per títol 'Hits sobre el vi'.
Atelier du vin : Audició de, Sinatra, Gardel, Cole Porter, Brassens, El Ultimo de la fila.
Taller de tast : Degustació de vins de Provença, Franciacorta, Xipre, California, Piemonte.
Lloc: Llafranc
Sopar maridat amb els vins del celler Pujol Gargol i els plats del restaurant Llevant. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Pont de Molins
Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes d'Olivardots i els plats del restaurant El Molí. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 10.30H
Lloc: Cooperativa Agrícola de Garriguella
Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )
La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible.
+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com
Hora: 10.00H
Lloc: Celler Mas Llunes
Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P.
www.masllunes.es
Hora: 20.00H
Lloc: Hotel Duran (Figueres)
Preu: 20 € / 40 €
La Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi.
El tercer taller porta per títol 'Fang, terra i terrissa'
Atelier du vin : Els vins d’àmfora, recuperació d’una tècnica antiga
Taller de tast : Degustació de vins d’àmfora de cellers Olivardots i d’altres orígens..
Lloc: Corçà
Sopar maridat amb els vins del celler Gelamà i el restaurant Bo-TiC. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Platja d'Aro
Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Sa Cova. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: La Vinyeta
Tast de natura amb Gregal al celler La Vinyeta. Gaudeix d'aquesta activitat de descoberta de l'entorn natural i d'experiències a la vinya.
Informació: info@gregalada.com
Hora: 20.00H
Lloc: Hotel Duran (Figueres)
Preu: 20 € / 40 €
La Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol,l amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi.
Aquest és el darrer taller que porta per títol 'Hits sobre el vi'.
Atelier du vin : Degustació de 5 modalitats de foie-gras
Taller de tast : Sauternes , blanc sec Penedes, Costers del Segre Rioja, Rias baixas.
Lloc: Pals
Sopar maridat amb els vins del celler La Vinyeta i el restaurant La Costa. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Terrades
Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i els plats del restaurant La Fornal dels Ferrers. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.