Lloc: Celler Masetplana
Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon. El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Masetplana.
www.lauramasramon.com
Lloc: Figueres
Sopar maridat amb els vins del celler Arché Pagès i els plats del restaurant de l'Hotel Duran. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Madremanya
Sopar maridat amb els vins del celler Clos d'Agon i els plats del restaurant La Plaça. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 10.00H
Lloc: Celler Mas Llunes
Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella:
www.masllunes.es
Lloc: Celler Gelamà
Tast de natura amb Gregal al celler Gelamà. Gaudeix d'aquesta activitat de descoberta de l'entorn natural i d'experiències a la vinya.
Informació: info@gregalada.com
Lloc: Cellers d'en Guilla
Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon. El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita Cellers d'en Guilla.
www.lauramasramon.com
Lloc: Regencós
Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i plats del restaurant La Calèndula. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Pont de Molins
Sopar maridat amb els vins Cellers d'en Guilla i el restaurant Amiel Molins. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 10.30H
Lloc: Mas Eugeni (Calonge)
Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )
La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible.
+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com
Lloc: Celler Hugas de Batlle
Tast de natura amb Gregal al celler Hugas de Batlle. Gaudeix d'aquesta activitat de descoberta de l'entorn natural i d'experiències a la vinya.
Informació: info@gregalada.com
Hora: 30/04 19.00 h i 01/05 12.30 h
Lloc: Palafrugell
Preu: 5 €
Tast de vins “Flors i Violes – D.O. Empordà” a càrrec de Marta Arenas. Col·laboren D.O. Empordà i Patronat de Turisme Costa Brava - Girona.
Diumenge 30 d'abril, 19.00 h
Dilluns 1 de maig, 12.30 h
Preu: 5€. Venda de tiquets a la carpa d’informació de Plaça Nova. Places limitades. Centre Mercantil
Lloc: Celler Masia Serra
Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon. El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Masia Serra.
www.lauramasramon.com