Hora: 30/04 19.00 h i 01/05 12.30 h
Lloc: Palafrugell
Preu: 5 €
Tast de vins “Flors i Violes – D.O. Empordà” a càrrec de Marta Arenas. Col·laboren D.O. Empordà i Patronat de Turisme Costa Brava - Girona.
Diumenge 30 d'abril, 19.00 h
Dilluns 1 de maig, 12.30 h
Preu: 5€. Venda de tiquets a la carpa d’informació de Plaça Nova. Places limitades. Centre Mercantil
Lloc: Begur
Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del restaurant Aiguablava. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Portbou
Sopar maridat amb els vins del celler Can Sais i el restaurant Voramar. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Llafranc
Sopar maridat amb els vins de Vinyes d'Olivardots i els plats del restaurant Casamar. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Llançà
Sopar maridat amb els vins del celler Mas Llunes i plats del restaurant Els Pescadors. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Palamós
Sopar maridat amb els vins del celler Espelt i els plats del restaurant Mas dels Arcs. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Lloc: Figueres
Sopar maridat amb els vins de Cellers d'en Guilla i els plats del restaurant Can Jeroni. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 18.00H
Lloc: Celler Mas Llunes
Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P
Hora: 10.30H
Lloc: Celler Oliveda (Capmany)
Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )
La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible.
+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com
Hora: 11.00H
Lloc: Pau
Preu: 10 € (Menors a partir de 6 anys 5€)
Empordàlia organitza una visita teatralitzada al seu celler de Pau. La visita inclou el tast de tres vins i un oli de la cooperativa. Reserves a comunicacio@empordalia.com
Hora: 19.00 H
Lloc: Museu d'Història de Girona (Carrer de la Força, 27)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Jardins dels Alemanys (Carrer de la Muralla, 2)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Museu d'Història dels Jueus (Carrer de la Força, 8)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Monestir Sant Pere de Galligants (Carrer de Santa Llúcia, 8)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Torre Muralla
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Museu d'Història de Girona (Carrer de la Força, 27)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: Divendres i dissabte de 18 a 23.30 h / diumenge de 18 a 23 h
Lloc: Plaça de la Independència de Girona
Preu: 6 €
Una dotzena de cellers de la DO Empordà i una quinzena de restauradors de la plaça de la Independència de Girona participen en aquesta cinquena edició de la fira Tocs de Vi de l’Empordà, que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de l’emblemàtica plaça. Durant tres dies, en aquest espai del centre de Girona s'oferiran seus vins DO Empordà i tapes, de les 18 h a les 23.30 h -excepte el diumenge, en què es tancarà a les 23 h. El preu del tastos de vi és de sis euros i inclou la copa i cinc tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és també de 5 euros i inclou 4 degustacions. En aquest cas, les entrades no es vénen per Internet i es podran adquirir a la mateixa fira.
Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de les nova anyada. Per la seva banda, els restauradors de la plaça de la Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres.
Lloc: Torrent
Sopar maridat amb els vins del celler Martí Fabra i el restaurant Mas de Torrent. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 19.00 H
Lloc: Capella de Sant Nicolau(Carrer de Santa Llúcia, 10)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 18.00 H
Lloc: Casa Masó (Carrer de les Ballesteries, 29)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 12.00 H
Lloc: Anxoves de l'Escala M. Sureda (Pol. Industrial Els Recs, c/ Boter,2, L'Escala)
Preu: Gratuït
Places limitades. Reserves a comunicacio@anxoveslescala.es
Arrels del Vi , la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Lloc: Llafranc
Sopar maridat amb els vins del celler Peralada i els plats del restaurant Terramar. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.
Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.
Hora: 21.00 H
Lloc: Restaurant El Roser 2 de l'Escala (Passeig Lluís Albert, 1)
Reserves al 972 77 11 02 / restaurant@elroser2.com
Arrels del Vi , la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Hora: 11.00 H
Lloc: Pl. Víctor Català (si fa bon temps) / Biblioteca (si fa mal temps) de l'Escala
Preu: Gratuït
No cal reservar. Lliure accés.
Arrels del Vi , la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Hora: 19.00 H
Lloc: Monestir Sant Pere de Galligants (Carrer de Santa Llúcia, 8)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Torre Muralla
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 12.00 H
Lloc: Casa Masó (Carrer de les Ballesteries, 29)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 19.00 H
Lloc: Capella de Sant Nicolau(Carrer de Santa Llúcia, 10)
Preu: 7 €
La cinquena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 24 al 27 de maig. Aquest any i per primer cop la fira incorpora la Capella de Sant Nicolau, el Monestir de Sat Pere de Galligans i la sala La Carbonera del Museu d'Història com a seu dels tastos i es mantenen altres espais ja habituals com ara els Jardins dels Alemanys, la Torre Muralla. el Museu d'Història dels Jueus o la Casa Masó.
La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.
Les entrades, a un preu de 7 euros, es poden adquirir al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat). Cada tast serà protagonitzat per un celler diferent de la DO Empordà. L’entrada permet assistir al tast de vins i obtenir una invitació de cinc tiquets i una copa per a la fira de la plaça de la Independència.
Hora: 18.00 H
Lloc: Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala (Av. Francesc Macià, 1)
Reserves a www.visitlescala.cat
Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Hora: 13.00 H
Lloc: Octopuss (Romeu de Corbera 1, local 8, l'Escala)
Reserves al 609 387 469.
Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Hora: 18.00 H
Lloc: Alfolí de la Sal (c/ Alfolí, 6, l'Escala)
Reserva a arrelsdelvi@gmail.com
Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Hora: 18.00 a 23.00 H
Lloc: Els Barrils (c/ Alfolí 8, l'Escala)
Reserves al 972 77 01 98.
Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.
Hora: 19.00 H
Lloc: Medusa (c/ Cargol, 3A, L'Escala)
Reserves al 872 98 42 09.
Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà, celebra 10 anys amb 10 propostes a Sant Martí d'Empúries - L'Escala el cap de setmana de 3 i 4 de juny. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos. Enguany compta amb un total de 24 cellers de la DO Empordà.