Hora: 11.00H
Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)
Preu: 20€
El celler Espelt us proposa una visita per conèoxer la garnatxa com a vi dolç típic de l’Empordà. A banda d'explicar-vos les característiques i el procés d’elaboració, tastareu la solera Airam (la garnatxa de solera del celler) junt amb d’altres vins dolços d'Espelt i descobrireu diversos maridatges possibles.
Hora: 10.00h a 18.00h
Lloc: Pau
Preu: 8€
El pròxim 10 de novembre torna l'esperada Festa d'Empordàlia, el dia de Sant Martí, a Pau. Portes obertes a instal·lacions, animació infantil, concurs de pinyol, una actuació dels castellers de Figueres i dinar popular formen part de la programació festival que s'acabarà amb l'actuació musical de Xacara.
Podeu adquirir els vostres tickets a les agrobotigues de Pau i Vilajuïga. Places limitades!
Per a més informació, contacteu amb comunicacio@empordalia.com o al 972 53 01 40.
Hora: 10.00h
Lloc: Garriguella
Preu: 12€
La Cooperativa de Garriguella organitza l'activitat 'Vins & Búnquers', maridatge de natura i cultura.
Reserva la teva plaça a www.vins-bunquers.cat
Hora: 19.00H
Lloc: Avda. Diagonal, 512, Barcelona
Xperience Barcelona programa la 'Travel Lesson' amb el Celler Gerisena amb tast de vins.
Més informació i reserves: https://bit.ly/2QTIa0l
Lloc: Celler Mas Pòlit
Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )
La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita al celler Mas Pòlit que forma part del programa 'Visitants d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2018 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible.
+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com