Hora: 19.00h
Lloc: Llançà
Llançà celebra una nova edició de l'Street Food amb la participació de cinc cellers del Consell Regulador de la DO Empordà: Hugas de Batlle, AV Bodeguers, Nereus Suneus, Masetplana, Vinyes dels Aspres i Mas Estela. Una onzena de restaurants del municipi oferiran al llarg de la jornada gastronòmica un total de 17 tapes. L'oferta es completa amb música en viu.
Hora: 10.00H
Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)
Preu: 10€
El celler Empordàlia et proposa ser viticultor durant un dia i aprendre a podar la vinya. La viticultora Cheli Casanovas impartirà un taller sobre aquesta tècnica que aplicareu a la vinya. En acabar tindrà lloc un esmorzar al celler de Vilajuïga. Una activitat molt lúdica per conèixer una altra cara de l'elaboració del vi. Per a més informació, contacteu amb comunicacio@empordalia.com o al 972 53 01 40.
Hora: 20.00H
Lloc: Celler Terra Remona (Sant Climent Sescebes)
El reconegut escriptor anglès Andrew Jefford impartirà un tast de vins al celler Terra Remona, a Sant Climent Sescebres, en el què es tastaran 13 vins de diferents regions vinícoles del món i es compararan amb els de la zona de l'Empordà.
Hora: 12.00H
Lloc: Cooperativa de Garriguella
Preu: Adult: 25 € / Infantil: 10 €
La Cooperativa de Garriguella celebra una de les tradicions gastronòmiques més esperades de l'any: la calçotada. El programa inclou visita a celler, tast de vins i dinar (calçots amb salsa romesco maridat amb Tramuntanart Blanc, carn a la brasa acompanyada del Puntils-Criança i galetes amb #garnatxa i cafè )
Més informació i reserves: enoturisme@cooperativagarriguella.com o al 972530002
Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)
Preu: 450€
English for Wine Taster organitza un curs de tres jornades per aprendre els conceptes i expressions per descriure un vi. El curs tindrà lloc al celler Mas Llunes els dies 19 de febrer, 5 i 19 de març. La formació és bonificable a través de la Fundació Tripartita.
Més informació al 938181460 o al correu englishfor@wineaaspects.info