Consell Regulador DO Empordà

Agenda

English for wine taster in Girona, al celler Mas Llunes

Data: del 19/02/2018 al 19/03/2018

Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)

Preu: 450€

English for Wine Taster organitza un curs de tres jornades per aprendre els conceptes i expressions per descriure un vi. El curs tindrà lloc al celler Mas Llunes els dies 19 de febrer, 5 i 19 de març. La formació és bonificable a través de la Fundació Tripartita
Més informació al 938181460 o al correu englishfor@wineaaspects.info

 

 

Sopar maridat amb el celler Roig Parals i el restaurant Sa Punta

Data: 02/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Sa Punta (Platja de Pals)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Sa Punta i el celler Roig Parals proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 63 64 10.

Sopar maridat amb el celler Mas Llunes i el restaurant Can Jeroni

Data: 02/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Can Jeroni (Figueres)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Can Jeroni i el celler Mas Llunes proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 50 09 83.

Sopars empordanesos a 4 mans amb Can Caig & Sa Punta maridat amb La Vinyeta & Vinyes d'Olivardots

Data: 08/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Resaurant Can Gaig (Barcelona)

Preu: 70 €

Dins del cicle 'Sopars empordaneos a 4 mans'. El restaurant Can Gaig acull a les seves instal·lacions al restaurant empordanès Sa Punta. El xef Carles Gaig juntament amb Jaume Font i Ivan Beumala crearan un menú degustació mar i muntanya exclusiu per a l’ocasió i amb influències de la gastronomia de tramuntana.  Cada plat anirà maridat amb dos vins de varietats ancestrals dels cellers *lavinyeta i Vinyes d’Olivardots. Comptarem també amb la presència dels seus enòlegs, en Josep i la Carme respectivament, que ens explicaran cada vi.

Reserva la teva plaça trucant al restaurant Gaig - Telf. 93 453 20 20

Sopar maridat amb el celler Hugas de Batlle i el restaurant La Plaça

Data: 09/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Plaça (Madremanya)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Plaça i el celler Hugas de Batlle proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 49 04 87.

Sopar maridat amb el celler Bodegues Trobat i el restaurant El Molí

Data: 09/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant El Molí (Pont de Molins)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant El Molí i el celler Bodegues Trobat proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 52 97 17.

Presentació del llibre 'El jardí de Dionís' al celler Espelt

Data: 09/03/2018

Hora: 19.30H

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

Preu: Gratuït

El celler Espelt acull la presentació del llibre 'El jardí de Dionís', d'Eduard Puig i Vayreda. Presentarà l'acte el president de la DO Empordà, Xavier Albertí, i el mateix autor. 

Tast vertical de vins a Empordàlia

Data: 10/03/2018

Hora: 11.00H

Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)

Preu: 20€

Vols descobrir com evoluciona un vi? Si millora o empitjora amb el temps? Vine a descobrir-ho en el taller oganitzat per Empordàlia amb un tast vertical de quatre anyades diferents del vi Antima en un entorn molt especial: la sala de criança. Es tastaran les anyades 2001, 2009, 2014 i 2015. Places limitades. 

Per a més informació, contacteu amb comunicacio@empordalia.com o al 972 53 01 40 

Sopars empordanesos a 4 mans amb Fermí Puig & Casamar maridat amb Clos d'Agon & Peralada

Data: 15/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Fermí Puig (Barcelona)

Preu: 60€

Dins del cicle 'Sopars empordanesos a 4 mans', Fermí Puig acull a les seves instal·lacions al restaurant Casamar. El xef Fermí Puig juntament amb Quim Casellas crearan un menú degustació mar i muntanya exclusiu per a l'ocasió i amb influències de la gastronomia de tramuntana. Cada plat anirà maridat amb dos vins elaborats amb vinyes d'arran del mar dels cellers Clos d'Agon i Castell de Peralada. Comptarem també amb la presència dels seus enòlegs, en Miguel i en Delfí, que ens explicaran cada vi. 

Reserva la teva plaça trucant al restaurant Fermí Puig - Telf. 936 24 18 35

Sopar maridat amb el celler Espolla i el restaurant La Fornal dels Ferrers

Data: 16/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Fornal dels Ferrers (Terrades)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Fornal dels Ferrers i el celler Espolla proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 56 90 95.

Sopar maridat amb el celler Martín Faixó i el restaurant El Roser 2

Data: 16/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant El Roser 2 (L'Escala)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant El Roser 2 i el celler Martín Faixó proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 77 11 02.

Sopar maridat amb el celler Clos d'Agon i el restaurant Es Portal

Data: 23/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Es Portal (Pals)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Es Portal i el celler Clos d'Agon proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 63 65 96.

Sopar maridat amb el celler Gerisena i el restaurant Aradi

Data: 23/03/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Aradi (Platja d'Aro)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aradi i el celler Gerisena proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 81 73 76.

El celler Mas Vida organitza aquesta Setmana Santa activitats singulars

Data: del 29/03/2018 al 01/04/2018

Lloc: Celler Bodegas Mas Vida (Cistella)

Mas Vida organitza al celler un especial Setmana Santa. Els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril obre les portes per oferir una proposta enoturística diferent. Des de Mas Vida es proposen 3 TALLERS a la vinya perquè cadascú es dediqui una estona a si mateix. La seva filosofia, la felicitat, el seu objectiu, estimar la Vida, el seu mitjà cuidar-vos per aconseguir-ho. Els tallers seran de Ioga, Mindfulness i Arteràpia i tindran una durada de
dues hores i inclou un tast i visita al celler. Es faran a càrrec d’Anna Aulet, instructora de ioga i facilitadora de tècniques creativitat plàstiques, expressiva i d’art coaching des de fa 10 anys.

I per celebrar aquests 3 dies i com a colofó es celebrà el diumenge 1 d’abril una bona ARROSSADA amb una passejada per vinya, bosc i olivet per explicar el projecte.


Més informació al facebook @masvidaceller
25€/taller+visita o 45€/3 tallers+visita (*la visita et surt gratis!)
Arrossada amb visita i tast: 30€/adult + 15€/nens
PER RESERVAR: truca al +34 659548512 o escriu a visita@bodegasmasvida.com

Calendari

Historial

Click Me For A Modal