Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)
Preu: 450€
English for Wine Taster organitza un curs de tres jornades per aprendre els conceptes i expressions per descriure un vi. El curs tindrà lloc al celler Mas Llunes els dies 19 de febrer, 5 i 19 de març. La formació és bonificable a través de la Fundació Tripartita.
Més informació al 938181460 o al correu englishfor@wineaaspects.info
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Sa Punta (Platja de Pals)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Sa Punta i el celler Roig Parals proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 63 64 10.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Can Jeroni (Figueres)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Can Jeroni i el celler Mas Llunes proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 50 09 83.
Hora: 21.00H
Lloc: Resaurant Can Gaig (Barcelona)
Preu: 70 €
Dins del cicle 'Sopars empordaneos a 4 mans'. El restaurant Can Gaig acull a les seves instal·lacions al restaurant empordanès Sa Punta. El xef Carles Gaig juntament amb Jaume Font i Ivan Beumala crearan un menú degustació mar i muntanya exclusiu per a l’ocasió i amb influències de la gastronomia de tramuntana. Cada plat anirà maridat amb dos vins de varietats ancestrals dels cellers *lavinyeta i Vinyes d’Olivardots. Comptarem també amb la presència dels seus enòlegs, en Josep i la Carme respectivament, que ens explicaran cada vi.
Reserva la teva plaça trucant al restaurant Gaig - Telf. 93 453 20 20
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant La Plaça (Madremanya)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Plaça i el celler Hugas de Batlle proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 49 04 87.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant El Molí (Pont de Molins)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant El Molí i el celler Bodegues Trobat proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 52 97 17.
Hora: 19.30H
Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)
Preu: Gratuït
El celler Espelt acull la presentació del llibre 'El jardí de Dionís', d'Eduard Puig i Vayreda. Presentarà l'acte el president de la DO Empordà, Xavier Albertí, i el mateix autor.
Hora: 11.00H
Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)
Preu: 20€
Vols descobrir com evoluciona un vi? Si millora o empitjora amb el temps? Vine a descobrir-ho en el taller oganitzat per Empordàlia amb un tast vertical de quatre anyades diferents del vi Antima en un entorn molt especial: la sala de criança. Es tastaran les anyades 2001, 2009, 2014 i 2015. Places limitades.
Per a més informació, contacteu amb comunicacio@empordalia.com o al 972 53 01 40
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Fermí Puig (Barcelona)
Preu: 60€
Dins del cicle 'Sopars empordanesos a 4 mans', Fermí Puig acull a les seves instal·lacions al restaurant Casamar. El xef Fermí Puig juntament amb Quim Casellas crearan un menú degustació mar i muntanya exclusiu per a l'ocasió i amb influències de la gastronomia de tramuntana. Cada plat anirà maridat amb dos vins elaborats amb vinyes d'arran del mar dels cellers Clos d'Agon i Castell de Peralada. Comptarem també amb la presència dels seus enòlegs, en Miguel i en Delfí, que ens explicaran cada vi.
Reserva la teva plaça trucant al restaurant Fermí Puig - Telf. 936 24 18 35
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant La Fornal dels Ferrers (Terrades)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Fornal dels Ferrers i el celler Espolla proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 56 90 95.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant El Roser 2 (L'Escala)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant El Roser 2 i el celler Martín Faixó proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 77 11 02.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Es Portal (Pals)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Es Portal i el celler Clos d'Agon proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 63 65 96.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Aradi (Platja d'Aro)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aradi i el celler Gerisena proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 81 73 76.
Lloc: Celler Bodegas Mas Vida (Cistella)
Mas Vida organitza al celler un especial Setmana Santa. Els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril obre les portes per oferir una proposta enoturística diferent. Des de Mas Vida es proposen 3 TALLERS a la vinya perquè cadascú es dediqui una estona a si mateix. La seva filosofia, la felicitat, el seu objectiu, estimar la Vida, el seu mitjà cuidar-vos per aconseguir-ho. Els tallers seran de Ioga, Mindfulness i Arteràpia i tindran una durada de
dues hores i inclou un tast i visita al celler. Es faran a càrrec d’Anna Aulet, instructora de ioga i facilitadora de tècniques creativitat plàstiques, expressiva i d’art coaching des de fa 10 anys.
I per celebrar aquests 3 dies i com a colofó es celebrà el diumenge 1 d’abril una bona ARROSSADA amb una passejada per vinya, bosc i olivet per explicar el projecte.
Més informació al facebook @masvidaceller
25€/taller+visita o 45€/3 tallers+visita (*la visita et surt gratis!)
Arrossada amb visita i tast: 30€/adult + 15€/nens
PER RESERVAR: truca al +34 659548512 o escriu a visita@bodegasmasvida.com