Lloc: Celler Bodegas Mas Vida (Cistella)
Mas Vida organitza al celler un especial Setmana Santa. Els dies 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril obre les portes per oferir una proposta enoturística diferent. Des de Mas Vida es proposen 3 TALLERS a la vinya perquè cadascú es dediqui una estona a si mateix. La seva filosofia, la felicitat, el seu objectiu, estimar la Vida, el seu mitjà cuidar-vos per aconseguir-ho. Els tallers seran de Ioga, Mindfulness i Arteràpia i tindran una durada de
dues hores i inclou un tast i visita al celler. Es faran a càrrec d’Anna Aulet, instructora de ioga i facilitadora de tècniques creativitat plàstiques, expressiva i d’art coaching des de fa 10 anys.
I per celebrar aquests 3 dies i com a colofó es celebrà el diumenge 1 d’abril una bona ARROSSADA amb una passejada per vinya, bosc i olivet per explicar el projecte.
Més informació al facebook @masvidaceller
25€/taller+visita o 45€/3 tallers+visita (*la visita et surt gratis!)
Arrossada amb visita i tast: 30€/adult + 15€/nens
PER RESERVAR: truca al +34 659548512 o escriu a visita@bodegasmasvida.com
Lloc: Alt i Baix Empordà
De l'1 al 29 d'abril se celebra la cinquena edició del Vívid, el mes de les experiències enoturístiques a la Ruta del Vi DO Empordà, amb més d'una quarantena d'activitats vinculades amb el vi i per a tots els públics. Una marxa popular entre vinyes, tasttos dalt de globus aerostàtics, teatre entre vinyes, enocaiac o activitats familiars, entre moltes altres, formen part de la programació d'aquest esdeveniment.
Més informació: www.vividcostabrava.org
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Semponiana
Preu: 55€
Dins del cicle 'Sopars empordanesos a 4 mans', el restaurant Semproniana s'uneix al Hotel del Teatre - Restaurant La Calèndula per crear un menú gastronòmic basat en els plats més representatius de la cuina empordanesa. L'especialista en flors, herbes i arrels a la cuina, Iolanda Bustos es traslladarà a la capital per ocupar els fogons de la innovadora i sempre activa Ada Parellada, filla de la Fonda Espanya a Granollers. Un sopar que posa en valor el fort paper de la dona dins de les cuines catalanes.
En aquesta vetllada els acompanyaran dos enòlegs de renom de l'Empordà Denominació d'Origen: per l'Eduard del Celler Hugas de Batlle a Colera i amb vinyes en precipis davant del mar i en Bonfill del Celler Arché Pagès a Capmany. Junts amenitzaran cada plat amb un vi seleccionat per l'ocasió.
Reserva la teva plaça trucant al restaurant Petit Comité - Telf. 93.633 76 27
Lloc: Roses
Del 6 al 15 d'abril, Roses acull una nova edició de la Ruta de la Tapes i del vi de l'Empordà. Gaudeix de les millors tapes dels restaurants del municipi maridats amb els millors vins de la DO Empordà.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Bo.TiC (Corçà)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Bo.TiC i el celler Terra Remota proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 63 08 69.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Reina de Port-Lligat (Mollet de Peralada)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Reina de Port-Lligat i el celler Porta de l'Albera proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 54 51 88.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Somni (Barcelona)
Preu: 70€
Dins del cicle 'Sopars empordanesos a 4 mans', Petit Comitè acull a les seves instal·lacions al restaurant Bo.TIC. El xef Nandu Jubany juntament amb Albert Sastregener crearan un menú degustació mar i muntanya exclusiu per a l'ocasió i amb influències de la gastronomia de tramuntana. Cada plat anirà maridat amb dos vins de frontera dels cellers Espelt i Vinyes dels Aspres. Comptarem també amb la presència dels seus enòlegs, l'Anna i en David, que ens explicaran cada vi.
Reserva la teva plaça trucant al restaurant Petit Comité - Telf. 93.633 76 27
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant La Gamba (Palamós)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Gamba i el celler Mas Oller proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 31 46 33.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Duran (Figueres)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Duran i el celler Martín Faixó proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 50 12 50.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Els Tinars (Llagostera)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Els Tinars i el celler Vinyes d'Olivardots proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 83 06 26.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Els Pescadors (Llançà)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Els Pescadors i el celler *la vinyeta proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 38 01 25.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant Vicus (Pals)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Vicus i el celler Martí Fabra proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 63 60 88.
Hora: 21.00H
Lloc: Restaurant La Cuina d'en Norat (Roses)
Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Cuina d'en Norat i el celler Arché Pagès proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa).
Reserves al telèfon 972 25 61 54.