Lloc: Diversos restaurants de l'Empordà
Preu: Diferents preus
Del 8 de febrer al 31 de maig, té lloc la campanya gastronòmica Sopars Maridats 2019. Gaudeix dels millors vins i la millor gastronomia de l’Empordà. Consulteu aqui tota la programació d’aquest esdeveniment enogastronòmic que impulsen els col·lectius Cuina de l’Empordanet, Cuina del Vent i el Consell Regulador de la DO Empordà.
Hora: 11.30H
Lloc: WIne Palace de Sant Antoni a Barcelona
La carinyena és una de les varietats més autòctones de la DO Empordà i a la vegada una de les més desconegudes. Alguns cellers amb gran visió de territori ja fa molts anys que van creure amb tot el que podia aportar aquesta varietat i dia a dia ho estan demostrant.
De la mà de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, Wine Palace ens obre les portes en un tast només per a professionals del sector.
Els participants aprendran les característiques més importants d'aquesta varietat que la fa única al món i coneixeran la seva perfecta adaptació al territori.
Els vins que es tastaran seran:
Microvins Carinyena Blanca del celler La Vinyeta
Carinyena Blanca de vinyes velles del celler Mas Llunes
La Garriga del celer Perelada
Vd’O Carinyena negra sorra del celler Vinyes d'Olivardots
Masia Carreras negre del celler Martí i Fabra
Cal reservar enviant mail a pgolferichs@vilateral.cat o mclotet@vilateral.cat
Hora: 19.00H
Lloc: Wine Palace de Sant Antoni a Barcelona
Preu: 15€
Wine Palace i Bdelemporda s'uneixen per descobrir l'essència més pura de la DO Empordà. De la ma de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, els participnats descobriran la garnatxa com la varietat plural que és. Lledoner roig, blanc o negre, us demostraran la versatilitat d'aquest raïm capaç de conquistar els paladars més exigents.
Reserves al 93 539 40 02
Hora: 19.00H
Lloc: Wine Palace Sarrià de Barcelona
Preu: 15€
Wine Palace i Bdelemporda s'uneixen per descobrir l'essència més pura de la DO Empordà. De la ma de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, els participnats descobriran la garnatxa com la varietat plural que és. Lledoner roig, blanc o negre, us demostraran la versatilitat d'aquest raïm capaç de conquistar els paladars més exigents.
Reserves al 93 419 28 76
Hora: 19.00H
Lloc: Wine Palace, Granollers
Preu: 15€
Wine Palace i Bdelemporda s'uneixen per descobrir l'essència més pura de la DO Empordà. De la ma de la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, els participnats descobriran la garnatxa com la varietat plural que és. Lledoner roig, blanc o negre, us demostraran la versatilitat d'aquest raïm capaç de conquistar els paladars més exigents.
Reserves a 93 879 12 54
Hora: 21.30H
Lloc: Alfolí de la Sal (L'Escala)
Preu: 22€
Dins el Festival Portalblau d’hivern es programa el concert de Monstre que es maridarà amb vins de Vinyes dels Aspres. La Gastronòmica, empresa especialitzada en activitats enogastronòmiques, serà l’encarregada d’escollir els vins del celler de Cantallops que es maridaran amb l’actuació del duet de Bages.