Consell Regulador DO Empordà

Agenda

Sopars Maridats

Data: del 04/10/2024 al 29/11/2024

Hora: Diverses hores

Lloc: Restaurants de la Cuina de l'Empordanet

Preu: Diversos preus

La campanya gastronòmica Sopars Maridats neix l’any 2013, de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà. Una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut. Un binomi format per un cuiner i un/a cellerer/a que elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins.

Enguany, des del 4 d’octubre fins al 29 de novembre, cada divendres es duran a terme sopars als diferents restaurants del col·lectiu. Les places són limitades i les reserves es fan directament al restaurant.

 

Més informació

Xefla a Vinoto amb els cellers Pere Guardiola i Mas Oller

Data: 21/11/2024

Hora: 19.00 a 21.00 h

Lloc: Vinoto (Carrer Madrazo, 26)

El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat.  En aquest cas, Vinoto acollirà els cellers Pere Guardiola i Mas Oller que oferiran oferiran vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà amenitzada amb música per completar l'experiència. No cal reserva prèvia. 

Xefla a Vinspertu amb els cellers AV Bodeguers i Clos d'Agon

Data: 22/11/2024

Hora: 19.00 a 21.00 h

Lloc: Vinspertu (Carrer del Clot, 39)

El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat.  En aquest cas, Vinspertu acollirà els cellers AV Bodeguers i Clos d'Agona que oferiran oferiran vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà amenitzada amb música per completar l'experiència. No cal reserva prèvia. 

Vi i monestirs / Priorat de Masarac

Data: 23/11/2024

Hora: 12.00 h

Lloc: Priorat de Masarac

Preu: 20€

L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes de novembre s'organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el Priorat de Masarac i la seva relació amb el vi. Activitat coordinada per Clara Poch i Romina Ribera.

Entrades

 

Festa d'Empordàlia

Data: 24/11/2024

Hora: 10.00 a 14.00 h

Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)

Preu: Gratuït (Algunes de les activitats són de pagament)

L’últim diumenge de novembre de cada any, just quan el nou oli surt al mercat, Empordàlia celebra una festa popular on es realitzen diferents activitats simultàniament. Hi ha ball, música, un esmorzar popular, tastos del nou oli conduits i visites al molí d’oli amb ruta amb el trenet per les oliveres. Una jornada familiar i festiva oberta per a tothom.

Informació i entrades

Xefla a Vinus&Brindis amb els cellers Tocat de l'Ala i Vinyes dels Aspres

Data: 27/11/2024

Hora: 19.00 a 21.00 h

Lloc: Vinus&Brindis (Carrer de Calaf, 46)

El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat.  En aquest cas, Vinus&Brindis acollirà els cellers Tocat de l'Ala i Vinyes dels Aspres que oferiran oferiran vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà amenitzada amb música per completar l'experiència. No cal reserva prèvia. 

Xefla a Bottles by Clos Terroir amb els cellers Sota els Àngels i Grup Oliveda

Data: 28/11/2024

Hora: 19.00 a 21.00 h

Lloc: Bottles by Clos Terroir (Carrer de París, 182)

El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat.  En aquest cas, Bottles by Clos Terroir acollirà els cellers Sota els Àngels i Grup Oliveda que oferiran oferiran vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà amenitzada amb música per completar l'experiència. No cal reserva prèvia. 

Vi i monestirs / Santa Maria del Mar de Calonge (El Collet de Sant Antoni)

Data: 30/11/2024

Hora: 12.00 h

Lloc: Santa Maria del Mar de Calonge (El Collet de Sant Antoni)

Preu: 20€

L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes de novembre s'organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el monestir de Santa Maria del Mar de Calonge (El Collet de Sant Antoni) i la seva relació amb el vi. Activitat coordinada per Clara Poch i Romina Ribera.
 
 

Xefla a Sagrades Tanines amb els celles Gerisena i Espelt

Data: 30/11/2024

Hora: 12.00 a 14.00 h

Lloc: Sagrades Tanines (Passatge de Simó, 20)

El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat.  En aquest cas, Sagrades Tanines acollirà els celles Gerisena i Espelt que oferiran oferiran vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà amenitzada amb música per completar l'experiència. No cal reserva prèvia. 

Calendari

Historial

Click Me For A Modal