Hora: Consultar l'horari amb cada celler
Lloc: _
Preu: Diversos preus
Assaboreix propostes gastronòmiques úniques amb dinars, esmorzars, sopars i pícnics entre vinyes, maridatges, show cooking, presentacions de productes locals... Horaris i reserves: contacta amb el celler.
- Masia Serra
- Celler Arché Pagès
- Terra Remota
- Empordàlia
- Mas Oller
- Gelamà
- Celler Bell-lloc
- Celler Hugas de Batlle
- Castell de Peralada
- Espelt Viticultors
Hora: Consultar l'horari amb cada celler
Lloc: _
Preu: Diversos preus
Durant tot l’any, els cellers t’obren les portes per revelar-te els secrets de les seves vinyes i els seus vins. Consulta els horaris i posa’t en contacte amb el celler per concertar la visita.
Escull el teu celler i reserva la teva visita
Hora: Consulteu l'horari amb cada celler
Lloc: -
Guiats per uns amfitrions molt especials, coneix els cellers i els seus veïns en una visita diferent i plena de sorpreses. Consulta els horaris i posa’t en contacte amb el celler per acordar la visita.
Hora: 12h
Lloc: Monestir de Sant Miquel de Fluvià
Preu: 15 €
Compra d'entrades aquí
Hora: 11.00H a 13.00h
Lloc: Figueres
Preu: General: 25€ / Nens entre 11 i 17 anys: 15€ / Nens menors d’11 anys: 10€ / Estudiants majors d’edat
L’enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.
Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.
Amb aquesta activitat, descobrireu i tastareu aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.
En aquest cas, la proposta inclou la visita al Restaurant Can Jeroni, el Mercat i la Rufa Cervesera.
Reserves: sommelier@lauramasramon.com / 609 199 086
Hora: 12h
Lloc: Monestir de Santa Maria de Lladó
Preu: 15€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el monestir de Santa Maria de Lladó.
Compra d'entrades aquí
Hora: 12h
Lloc: El Palau de l'Abat de Llançà
Preu: 15
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el Palau de l'Abat de Llançà.
Compra d'entrades aquí
Hora: 10.30H a 20.45H
Lloc: Figueres
Preu: General: 25€ / Nens entre 11 i 17 anys: 15€ / Nens menors d’11 anys: 10€ / Estudiants majors d’edat
L’enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.
Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.
Amb aquesta activitat, descobrireu i tastareu aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.
En aquest cas, la proposta inclou el Motel, la Torre Galatea i la Sidreria Txots.
Reserves: sommelier@lauramasramon.com / 609 199 086
Hora: 11.00H a 13.00h
Lloc: Figueres
Preu: General: 25€ / Nens 11 i 17 anys: 15€ / Nens menys 11 anys: 10€ / Descomptes per a col·lectius
L’enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.
Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.
Amb aquesta activitat, descobrireu i tastareu aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.
En aquest cas, la proposta inclou la visita al Restaurant Can Jeroni, el Mercat i la Rufa Cervesera.
Reserves: sommelier@lauramasramon.com / 609 199 086
Hora: 12h
Lloc: Monestir de Sant Miquel de Cruïlles
Preu: 15€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el montestir de Sant Miquel de Cruïlles. Compra d'entrades aquí