Consell Regulador DO Empordà

Agenda

Àpats i maridatges entre vinyes

Data: del 12/07/2021 al 01/01/2023

Hora: Consultar l'horari amb cada celler

Lloc: _

Preu: Diversos preus

Assaboreix propostes gastronòmiques úniques amb dinars, esmorzars, sopars i pícnics entre vinyes, maridatges, show cooking, presentacions de productes locals... Horaris i reserves: contacta amb el celler.

- Masia Serra
- Celler Arché Pagès
- Terra Remota
- Empordàlia
- Mas Oller
- Gelamà
- Celler Bell-lloc
- Celler Hugas de Batlle
- Castell de Peralada
- Espelt Viticultors

Visites al celler i les vinyes

Data: del 06/12/2021 al 01/01/2023

Hora: Consultar l'horari amb cada celler

Lloc: _

Preu: Diversos preus

Durant tot l’any, els cellers t’obren les portes per revelar-te els secrets de les seves vinyes i els seus vins. Consulta els horaris i posa’t en contacte amb el celler per concertar la visita.

Escull el teu celler i reserva la teva visita

Visites teatralitzades

Data: del 06/12/2021 al 01/01/2023

Hora: Consulteu l'horari amb cada celler

Lloc: -

Guiats per uns amfitrions molt especials, coneix els cellers i els seus veïns en una visita diferent i plena de sorpreses. Consulta els horaris i posa’t en contacte amb el celler per acordar la visita.

Concert de Sandra Bautista amb sopar a La Vinyeta

Data: 26/08/2022

Hora: 19.30H

Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)

Preu: 37.50€ adults / 25,00 € menors 18 anys / 17,50€ menors 12 anys / Gratuït per a menors de 3 anys

Quan el sol afluixa arriba el millor moment del dia... Amb una copa de vi a les mans gaudiràs amb el concert entre vinyes de Sandra Bautista per acabar amb un sopar entre vinyes amb productes i vins del celler La Vinyeta.

Reserves

Mas Geli Fest '22 amb Carolina Alabau

Data: 27/08/2022

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Mas Geli (Pals)

Preu: 65€

El Mas Geli Fest '22 et proposa experiències musicals i gastronòmiques amb la màgica posta de sol amb les nostres vinyes de fons. Un sopar amb producte de proximitat maridat amb els vins de Mas Geli, mentre gaudeixes d'alguns dels talents més singulars del panorama musical del moment. En aquest cas, la cantant Carolina Alabau.

Winefulness i esmorzar entre vinyes a La Vinyeta

Data: 28/08/2022

Hora: 10.00H

Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)

Preu: 19,50€

La Vinyera us proposa una experiència de benestar sensorial profunda per gaudir de la natura i d'un tast de vi conscient entre les vinyes i oliveres de La Vinyeta. De la mà de l’Edgar Tarrés i mitjançant tècniques del mindfulness i del bany de bosc, viureu un munt de sensacions que et portarà més enllà dels sentits. D’aquesta manera potenciaràs un bon estat de salut i també la creativitat. Amb els sentits ben activats, faràs un tast de vins que acompanyarem d’un esmorzar amb un munt de productes de La Vinyeta i de proximitat.

L’Edgar Tarrés, és professor de Benestar i felicitat a la Universitat de Girona. Ha escrit diversos llibres com ‘Cuando el silencio clama’ i viatja per tot el món professant les seves tècniques per aconseguir la pau espiritual i l’equilibri emocional.

La proposta inclou la sessió de mindfulness, el tast de vins i l’esmorzar posteriors.

Per a l’activitat cal portar un antifaç o mocador per tapar-se els ulls.

Reserves

Ruta enogastronòmica a Figueres amb Laura Masramon

Data: 30/08/2022

Hora: 19.00H a 21.00H

Lloc: Figueres

Preu: General: 25€ / Nens entre 11 i 17 anys: 15€ / Nens menors d’11 anys: 10€ / Estudiants majors d’edat

L’enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.

Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.

Amb aquesta activitat, descobrireu i tastareu aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la  terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.

En aquest cas, visitareu la seu de la DO Empordà, el Restaurant Bocam i el celler de Ca La Teta, de l'Hotel Duran.

Reserves: sommelier@lauramasramon.com /  609 199 086

Calendari

Historial

Click Me For A Modal