Lloc: Restaurants de l'Empordà
Preu: Diversos preus
El col·lectiu gastronòmica Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà programen l'onzena edició dels Sopars Maridats, una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut.
Un binomi format per un cuiner i un cellerer elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins. Aquesta és la relació de menús programats en aquesta edició:
6 d'octubre
Bo.TiC (Corca)
ARCHÉ PAGÉS (Capmany)
Reserves: 972 63 08 69
13 d'octubre
AQUAMARE (Pals)
GERISENA (Garriguella)
Reserves: 972 66 77 40
AIGUA BLAVA (Begur)
VINYES D'OLIVARDOTS (Capmany)
Reserves: 972 62 20 58
20 d'octubre
TERRASSA TERRAMAR (Llafranc)
*LA VINYETA (Mollet de Perelada)
Reserves: 972 30 02 00
ARADI (Platja d'Aro)
MAS PÓLIT (Vilamaniscle)
Reserves: 972 81 73 76
27 d'octubre
ES PORTAL (Pals)
PERELADA (Peralada)
Reserves: 972 63 65 96
CASAMAR (Llafranc)
MAS GELI (Pals)
Reserves: 972 30 01 04
3 de novembre
TINARS (Llagostera)
MAS OLLER (Torrent)
Reserves: 972 83 06 26
SAÓ (Fonteta)
MAS LLUNES (Garriguella)
Reserves: 872 00 1511
10 de novembre
GODARD (S'Agaró)
TERRA REMOTA ((Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 28 20 96
LA PLACA (Madremanya)
CLOS D'AGON (Calonge)
Reserves: 972 49 04 87
17 de novembre
VICUS (Pals)
MARTÍ FABRA (Sant Climent Sescebes)
Reserves: 972 63 60 88
Hora: 12.00 h
Lloc: Convent de Sant Bartomeu de Bell-lloc (Peralada)
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el convent de Sant Bartomeu de Bell-lloc de Peralada i descobrireu la història de les monges de l'Albera i el vi.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: El Tros (Carrer Mallorca, 303)
Preu: Gratuït sense reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran 2 vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc al bar de vins El Tros amb els cellers Arché Pagès i Vinyes dels Aspres.
Hora: 12.00 h
Lloc: Monestir de Sant Llorenç de Sous (Albanyà)
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el Monestir de Sant Llorenç de Sous, a Albanyà, i descobrireu les vinyes i vins de muntanya.
Hora: 12.00 a 14.00 h
Lloc: Sagrades Tanines (Passatge de Simó, 20)
Preu: Gratuït sense reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a la bodega i enocoteca Sagrades Tannines amb els cellers Gerisena i Martín Faixò.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: Bar i celler Amovino (Carrer d’Aribau, 30)
Preu: Gratuït sense reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc al bar i celler Amovino, amb els cellers Perelada i Clos d’Agon.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: Enoteca Vinoto (Carrer Madrazo 26, baixos)
Preu: Gratuït sense reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a l'enoteca Vinoto amb els cellers Mas Pòlit i AV Bodeguers.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: Vinoteca Vinspertu (Carrer del Clot, 39)
Preu: Gratuït sense reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a la vinoteca Vinspertu amb els vins dels cellers Terra Remota i La Vinyeta.
Hora: 12.00 h
Lloc: Canònica de Santa Maria (Vilabertran)
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu la Canònica de Santa Maria de Vilabertran i descobrireu els banquets mediavals que s'hi celebraven on no hi faltava el bon vi.
Hora: 12.00 a 14.00 h
Lloc: El Menjador de la Beckett (C. de Pere IV, 228)
Preu: Gratuït amb reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a el Menjador de la Beckett amb els cellers Pere Guardiola i Tocat de l’Ala.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: Vinus&Brindis (Carrer de Calaf, 46)
Preu: Gratuït amb reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a la botiga de vins Vinus&Brindis amb els cellers Mas Oller i Roig Parals.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: Bottles by Clos Terroir (Carrer de París, 182)
Preu: Gratuït sense reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a la botiga de vins Bottles by Clos Terroir amb els cellers Oliveda i Sota els Àngels.
Hora: 12.00 h
Lloc: Mas del Vent (Palamós)
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el Mas del Vent de Palamós i descobrireu vins heretges i falses certeses.
Hora: 19.00 a 21.00 h
Lloc: Quesarium Bar (Carrer de Muntaner, 7)
Preu: Gratuït amb reserva prèvia
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de la ciutat. Nou establiments de la capital oferiran dos vins a copes explicats en directe pels mateixos elaboradors. La vetllada anirà acompanyada de música en viu i maridatge gastronòmic. En aquest cas, la 'xefla' tindrà lloc a Quesarium Bar amb els cellers Espelt i Castelló Murphy.