Hora: Diverses hores
Lloc: Restaurants de la Cuina de l'Empordanet
Preu: Diversos preus
La campanya gastronòmica Sopars Maridats neix l’any 2013, de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà. Una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut. Un binomi format per un cuiner i un/a cellerer/a que elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins.
Enguany, des del 4 d’octubre fins al 29 de novembre, cada divendres es duran a terme sopars als diferents restaurants del col·lectiu. Les places són limitades i les reserves es fan directament al restaurant.
Hora: Diverses hores
Lloc: Demarcació de Girona
Preu: 22€
Dotze museus i dotze cellers de la demarcació de Girona programen el tercer cicle de visites combinades amb tast de vins de la DO Empordà durant els caps de setmana del mes d’octubre. La proposta ofereix tres-centes places al preu de 22 euros per persona i incorpora la participació de cinc museus i quatre cellers respecte l’edició anterior.
Hora: 16.30 h
Lloc: Celler La Vinyeta
Preu: Adults: 32.50 / Menors de 18 anys: 15.50€ / Gratuït menors de 3 anys
El Celler La Vinyeta proposa un passeig amb el seu botànic de capçalera, l'Evarist March, per endinsar-se en el món d'aquest vi aromatitzat amb herbes mediterrànies tant tradicional que és el vermut.
El taller ensenyarà les bases per a crear un vermut personalitzat, al gust de cadascú. Només cladrà escollit una bona combinació d'herbes per a mostrar l'essència del nostre paisatge mediterrani!