Hora: Diverses hores
Lloc: Restaurants de la Cuina de l'Empordanet
Preu: Diversos preus
La campanya gastronòmica Sopars Maridats neix l’any 2013, de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà. Una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut. Un binomi format per un cuiner i un/a cellerer/a que elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins.
Enguany, des del 4 d’octubre fins al 29 de novembre, cada divendres es duran a terme sopars als diferents restaurants del col·lectiu. Les places són limitades i les reserves es fan directament al restaurant.
Hora: 12.00 h
Lloc: Sant Pere de Rodes
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes de novembre s'organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes i la seva relació amb el vi. Activitat coordinada per Clara Poch i Romina Ribera.
Hora: 12.00 h
Lloc: Sant Silvestre de Valleta
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes de novembre s'organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu Sant Silvestre de Valleta i la seva relació amb el vi. Activitat coordinada per Clara Poch i Romina Ribera.
Entrades
Hora: 12.00 h
Lloc: Priorat de Masarac
Preu: 20€
L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic, les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà dona a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes de novembre s'organitza una visita a un espai monàstic empordanès per compartir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins. En aquest cas coneixereu el Priorat de Masarac i la seva relació amb el vi. Activitat coordinada per Clara Poch i Romina Ribera.
Hora: 10.00 a 14.00 h
Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)
Preu: Gratuït (Algunes de les activitats són de pagament)
L’últim diumenge de novembre de cada any, just quan el nou oli surt al mercat, Empordàlia celebra una festa popular on es realitzen diferents activitats simultàniament. Hi ha ball, música, un esmorzar popular, tastos del nou oli conduits i visites al molí d’oli amb ruta amb el trenet per les oliveres. Una jornada familiar i festiva oberta per a tothom.
Hora: 12.00 h
Lloc: Santa Maria del Mar de Calonge (El Collet de Sant Antoni)
Preu: 20€