Agenda

Ioga entre les vinyes del celler Brugarol

Data: 17/08/2024

Hora: De 9.00 h a 11.00 h

Lloc: Celler Brugarol

Preu: 30€ per persona

Mereia Sabater i el celler Brugarol programen una sessió de ioga entre vinyes per gaudir d'aquesta disciplina en un entorn natural i de gran bellesa. Un cop finalitzada la sessió, gaudireu d'una degustació de vins, olis d'oliva i altres productes KM0 de la marca Brugarol. 

Més informació i reserve: reservas@brugarol.com 

ViViVi amb Vins de Postal al Celler Cooperatiu d'Espolla

Data: 17/08/2024

Hora: 20.00 h

Lloc: Celler Cooperatiu d'Espolla

Preu: 20€

Concert amb tast de vins d'Espolla. Una sommelier ens embriagarà amb les històries que hi ha al darrera d’alguns vins de postal, mentre un violí i un violoncel ens fan viatjar per la història de la música. Organitzat per l'Ajuntament d'Espolla i el Celler Cooperatiu d'Espolla.

Compra d'entrades en aquest enllaç o a la botiga del celler.

 

Tast de vins de Masarac

Data: 23/08/2024

Hora: 19.30h

Lloc: Masarac

Preu: 15€

Tast de vins de Masarac a càrrec del celler Pujol Cargol i dels viticultors del poble del Celler Cooperatiu d'Espolla al Priorat de Masarac. El tast, que té un preu de 15€ per persona. forma part dels actes de la Festa de la Verema de la DO Empordà.

Les entrades es poden comprar en aquest enllaç

Festa de la Verema DO Empordà a Masarac

Data: 24/08/2024

Hora: 18.30 h

Lloc: Plaça de l'Ajuntament de Masarac

Preu: Gratuït

El Consell Regulador de la denominació empordanesa organitza la tradicional ‘Festa de la Verema’. Enguany, Masarac ha estat el municipi escollit per acollir aquesta festivitat que se celebrarà el 24 d'agost.

Els actes, que tindran lloc a la plaça de l'Ajuntament del municipi, s'iniciaran a les 18.30 h amb la recollida del raïm a la vinya del costat de la Cooperativa de Masarac que excepcionalment obrirà les seves portes per qui vulgui visitar-la. Tot seguit, es durà el raïm collit a la plaça de l'Ajuntament amb la Jove Confraria de Vins i Caves de l'Empordà. 

A continuació tindrà lloc el pregó de la festa que aquest any anirà a càrrec d'una persona molt especial de la localitat: Tomàs Quintana, l'últim ferrer del poble. Acabat el pregó, se celebrarà el moment més esperat de la festa amb la premsada del nou most, que comptarà amb la participació de nens i nenes del municipi i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l'Empordà,.

Posteriorment, hi haurà els parlaments de la presidenta de la DO Empordà, Carme Casacuberta, i de l'alcalde de Masarac, Lluís Pujol. L'activitat es tancarà amb un tast de vins del celler Pujol Cargol. Totes les activitats són gratuïtes. 

La Festa de la Verema està organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà i l'Ajuntament de Masarac, amb la col·laboració del celler Pujol Cargol.

Calendari

Historial

Click Me For A Modal