El 1923, Miquel Mateu va adquirir el castell de Peralada i va recuperar la tradició vitivinícola del segle XIV, quan els monjos carmelites ja produïen un vi excel·lent. Avui, Javier Suqué, nét del fundador, manté viu l’esperit d’unir tradició i modernitat.
Ha en propietat: 150
Varietats de raïm: chardonnay, lledoner blanc i negre, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, carinyena, ull de llebre, sirà, cabernet franc, macabeu i monestrell
Tipus de vi: blanc, rosat, negre, dolç i cava
Marques: Castillo Perelada
Horari: de dimarts a diumenge (matí) (cal reserva prèvia)
Durada: 1'30 h
Capacitat: fins a 15 persones
Idiomes: català, castellà i anglès
Preu: 20 € (tast d’un producte inclòs) - altres opcions disponibles
Altres serveis: allotjament, agrobotiga, museu i restaurant
Contacte: 972 53 80 01 - enoturisme@perelada.com